Kirjaudu / rekisteröidy
Kirjaudu ulos
Voit hakea nimellä, numerolla ja osoitteella.

Henkilöhaun tarjoaa:
Suomen Numerokeskus Oy

Voit hakea tarvitsemiasi palveluita koko suomen alueelta. Jos haluat tarkentaa hakua voit valita kunnan ja/tai toimialan vasemmalla olevista kentistä.

ETUSIVU
KUNTAHAKEMISTO
YRITYSHAKEMISTO
INFO
TARKISTA YRITYKSESI TIEDOT
LISÄÄ YRITYS
SOPIMUSEHDOT
YHTEISTYÖSSÄ
SIVUKARTTA
 
  

Telehaku.fi

Telehaku.fi on kuntakohtainen tietopankki, joka sisältää kunnan kaikkien yritysten tiedot. Telehaku.fi:stä voit hakea sinua kiinnostavia yrityksiä, yhteisöjä ja palveluja helposti toimialoittain, aakkosittain, hakusanalla tai nimen perusteella. Telehaku.fi:stä löydät kaikki Suomen kunnat ja niiden palvelut.

Telehaku.fi-yritystietokantaa ylläpidetään aktiivisesti ja sisältöä ajantasaistetaan päivittäin. Yritystietokannan päivitykset tulevat Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Telehaku.fi-palvelusta haetaan joka päivä kymmenien tuhansien yritysten tietoja. Kuukausittain hakuja suoritetaan useita miljoonia.

Telehaku.fi-palvelu on erittäin kustannustehokas kanava saada näkyvyyttä ja varmistaa yrityksen tietojen löytyminen internetin hakupalveluista.

Kuinka tiedot löytyvät?
Telehaun yritykset on ryhmitelty toimialoihin. Klikkaamalla toimialaa, pääsette selaamaan hakemaanne palvelua toimittavia yrityksiä. Voitte etsiä tietoja myös hakutoiminnoilla. Kirjoittakaa kenttään hakusana, jonka oletatte esiintyvän etsimänne linkin nimessä tai tuotteissa ja painakaa "HAE"-painiketta.

  

OSAAVAT
AMMATTILAISET

Nixplore Jänisjoen Tuvat CD-Dreams Biologitoimisto Jari Venetvaara Ky Tulppion Majat Ky Fysioterapia- ja liikuntapalvelu Tuomikoski Päivi TikkiTeam Oy Tammer-Puhallin Oy Ali-Alha Kirsi Maija, Ali-Alhan luomutila Nokeval Oy Kotimainen mittausinstrumenttien valmistaja Camteam Oy Suomen Hierojakoulut Oy
Biologitoimisto Jari Venetvaara Ky
Fysioterapia- ja liikuntapalvelu Tuomikoski Päivi
Ali-Alha Kirsi Maija, Ali-Alhan luomutila
Jänisjoen Tuvat
Tulppion Majat Ky
Nokeval Oy Kotimainen mittausinstrumenttien valmistaja
Tammer-Puhallin Oy
CD-Dreams
TikkiTeam Oy
Nixplore
Camteam Oy
Suomen Hierojakoulut Oy