Kirjaudu / rekisteröidy
Kirjaudu ulos
Voit hakea nimellä, numerolla ja osoitteella.

Henkilöhaun tarjoaa:
Suomen Numerokeskus Oy

Voit hakea tarvitsemiasi palveluita koko suomen alueelta. Jos haluat tarkentaa hakua voit valita kunnan ja/tai toimialan vasemmalla olevista kentistä.

ETUSIVU
KUNTAHAKEMISTO
YRITYSHAKEMISTO
INFO
TARKISTA YRITYKSESI TIEDOT
LISÄÄ YRITYS
SOPIMUSEHDOT
YHTEISTYÖSSÄ
SIVUKARTTA
 
  

Telehaku.fi

Telehaku.fi on kuntakohtainen tietopankki, joka sisältää kunnan kaikkien yritysten tiedot. Telehaku.fi:stä voit hakea sinua kiinnostavia yrityksiä, yhteisöjä ja palveluja helposti toimialoittain, aakkosittain, hakusanalla tai nimen perusteella. Telehaku.fi:stä löydät kaikki Suomen kunnat ja niiden palvelut.

Telehaku.fi-yritystietokantaa ylläpidetään aktiivisesti ja sisältöä ajantasaistetaan päivittäin. Yritystietokannan päivitykset tulevat Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Telehaku.fi-palvelusta haetaan joka päivä kymmenien tuhansien yritysten tietoja. Kuukausittain hakuja suoritetaan useita miljoonia.

Telehaku.fi-palvelu on erittäin kustannustehokas kanava saada näkyvyyttä ja varmistaa yrityksen tietojen löytyminen internetin hakupalveluista.

Kuinka tiedot löytyvät?
Telehaun yritykset on ryhmitelty toimialoihin. Klikkaamalla toimialaa, pääsette selaamaan hakemaanne palvelua toimittavia yrityksiä. Voitte etsiä tietoja myös hakutoiminnoilla. Kirjoittakaa kenttään hakusana, jonka oletatte esiintyvän etsimänne linkin nimessä tai tuotteissa ja painakaa "HAE"-painiketta.

  

OSAAVAT
AMMATTILAISET

Ranta-Niemelän lammastila / Niemelä Leila M. Astiavuokraus Castia Suomen Hierojakoulut Oy Biologitoimisto Jari Venetvaara Ky Jänisjoen Tuvat Tulppion Majat Ky Kodikas Keittiö CD-Dreams Nokeval Oy Kotimainen mittausinstrumenttien valmistaja Suomen kotityöpalveluyhdistys ry Fysioterapia- ja liikuntapalvelu Tuomikoski Päivi
Fysioterapia- ja liikuntapalvelu Tuomikoski Päivi
Nokeval Oy Kotimainen mittausinstrumenttien valmistaja
Kodikas Keittiö
Suomen kotityöpalveluyhdistys ry
Astiavuokraus Castia
Ranta-Niemelän lammastila / Niemelä Leila M.
CD-Dreams
Biologitoimisto Jari Venetvaara Ky
Tulppion Majat Ky
Suomen Hierojakoulut Oy
Jänisjoen Tuvat