Suunnittelemme ja rakennamme laatua

Rak.Insinööritoimisto S. Talka  | Lemi, Lappeenranta

Korkeatasoista suomalaista rakennus­urakointia vuodesta 1982

Laadukas rakentaminen kestää aikaa ja elämää. Meiltä saat kattavat rakennusalan palvelut hankkeen kokoon katsomatta – todellisella asiantuntemuksella, taatulla ammattitaidolla ja yli 45 vuoden kokemuksella. 

Osaamisemme ulottuu rakennus- ja rakennesuunnittelusta urakointiin ja erilaisiin konsultointipalveluihin. Olemmekin käytettävissäsi hyvin monenlaisissa projekteissa, aina kesämökin toteuttamisesta pientalon saneeraukseen ja teollisuushallien rakentamiseen. Lisäksi vastaamme esimerkiksi maastokatselmuslausunnoista ja energiatodistusten laatimisesta. 



Yrityksemme kantavana voimana toimii rakennusinsinööri (AMK) Seppo Talka. Hän on suorittanut myös kirvesmiehen, rakennusmestarin, rakennesahatavaran lujuuslajittelijan ja rakennusten ilmantiiveysmittaajan tutkinnot. Tätä monialaista tietotaitoa hyödynnämme kaikessa työssämme, samalla laadukkaaseen lopputulokseen ja pitäviin aikatauluihin panostaen. 


Toimipaikkamme sijaitsee Lemissä, Lappeenrannan kupeessa, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Meidät voi kutsua töihin niin yksityisrakentaja, toinen rakennusyritys kuin julkinen toimija. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti!

Ota yhteyttä
Suunnittelupalvelut
Suunnittelupalvelut

Asiantuntemuksemme ulottuu pääsuunnittelusta arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun. 



Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen
Uudisrakentaminen & korjausrakentaminen

Toteutamme uudiskohteet ja saneerausurakat kokoon katsomatta – urakkana tai laskutyönä. 



Referenssit
Referenssit

Työjälkemme puhuu puolestaan – tutustu tarkemmin valmistuneihin kohteisiimme.

Kotimaista työtä

Käytämme urakointikohteissamme kotimaista työvoimaa, ja alihankkijoina tunnettuja suomalaisyrityksiä, jotka eivät ketjuta toimeksiantojaan. Pyrimme aina osallistamaan myös mahdollisimman paljon paikallisia tekijöitä. Näin teemme oman osamme työllisyyden parantamiseksi ja kotimaisen kulutuksen ylläpitämiseksi. 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä

Share by: