Hyvinvointipalvelut

Valmennuspalvelut

Hierontapalvelut

Sport Korpela hyvinvointipalvelut

Sport Korpela Hyvinvointipalvelut tarjoaa  kunto- ja valmennuspaketit, yli 30 vuoden kokemuksella. Kauttamme saa myös hierontapalvelut sekä ohjaus- ja liikuntapalvelut.

Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset, yhdistykset, urheiluseurat sekä kuluttajat, kuntoilijoista aina huippu-urheilijoihin.

Valmennus

Tarjoamme monipuolisia valmennuspalveluita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Olipa tavoitteenasi painon pudottaminen, lihasvoiman kasvattaminen, osallistuminen maratonille tai tavoitteena huippu-urheilu.

Kokemus viedä nuori tai aikuinen urheilija huippu-urheiluun maailmaan jopa kansainvälisille kentille.

Hierontapalvelut

Hierontapalvelumme on monipuolinen. Meiltä löytyy osaaminen klassisesta -ja urheiluhieronnasta, fascia eli lihaskalvonhieronnasta, trigger-pistehieronnasta, raskausajan hieronnasta, kinessioteippauksesta, jne,

Teemme lisäksi ryhti- ja liikkuvuuskartoituksia, sekä neuvomme työergonomiassa.

Suoritamme myös kotikäyntejä yksityishenkilöille sekä yrityksille sopimuksen mukaan.

Suksien voitelupalvelu

Toimivilla suksilla nautit hiihdosta vielä enemmän. Huollamme suksesi kuntoon alusta loppuun saakka. Meiltä saat myös kisatasoisen voitelun halutessasi sekä kelille sopivat kuviot pohjaan. Tarvittaessa neuvomme myös välineiden hankinnassa. Vuokraamme myös suksia sopimuksen mukaan.

Hinnasto:  Suksien hionta  ja voitelu  sopimuksen mukaan)

 

Tutustu tapahtumiin