Oy Tiliteho Ab

Luotettavaa taloushallintoa vuodesta 1976

Taloushallinnon palvelut ammattitaidolla

Oy Tiliteho Ab | Turku

Tarjoamme kattavat ja monipuoliset tilitoimistopalvelut kaikkiin eri tarpeisiin asiakaslähtöisesti.

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1976, eli meillä on alalta poikkeuksellisen pitkä kokemus. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita taloushallinnon palveluita pk-yrityksille asiakaslähtöisesti ja hyvää tilitoimistotapaa noudattaen. Palvelussamme pyrimme korostamaan yhteistyötä asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Asiakkaamme saavat meiltä aina luotettavia kirjanpidon ja muun taloushallinnon palveluita sekä neuvoja jokaisessa yrityksen tilanteessa. 


Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, eli asiakkaamme saavat meiltä juuri tarvitsemansa palvelut. Asiakkainamme on yrittäjiä sekä pk-yrityksiä kattavasti eri aloilta, ja meillä on vankka ymmärrys pientenkin yritysten arjesta. 


Ulkoista kirjanpito, palkanlaskenta ja muut taloushallinnon asiat meille. Huolehdimme puolestasi siitä, että yrityksellesi elintärkeät taloushallinnon asiat hoidetaan oikein. 

Ota yhteyttä

Tarjoamme tilitoimistopalveluita sähköisesti sekä perinteisesti paperisena asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut, muun muassa kirjanpidon, tilinpäätökset, laskutuspalvelut sekä verotukseen liittyvät neuvot.

Toimipisteemme sijaitsee Turussa. Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti sähköisten järjestelmien avustuksella.

Share by: