Skip to main content

MAANRAKENNUSTA JA URAKOINTIA KOKEMUKSELLA SEKÄ TAIDOLLA TAMPEREEN SEUDULLA

Maanrakennusalan vahva ammattilainen Tampereen talousalueella - Koneurakointi Jari Niemelä Oy.

Maanrakennuksen osa- ja kokonaisurakointia, salaojituksista rakennusten pohjatöihin ja kunnallistekniikkaan.

Lue lisää

Omakotirakentaja saa maanrakentamisen palvelut kokonaisurakointia perustukset pohjarakentamisesta piharakentamiseen. Tarjoamme myös valmiit lohkotut tontit Kopsamon historiallisella maaperällä!

Lue lisää

Viher­­raken­tamisessa
tarjoamme viihtyisää, toimivaa ja kaunista pihaa, puutarhaa tai nurmi­kenttää isoihin ja pieniin kohteisiin.

Lue lisää

Vesirakentaminen ratkaisee rantojen ongelmat. Rantamaisema kunnostetaan ruoppauksella, kiveyksillä ja laituriperustuksilla.

Lue lisää

MAANRAKENNUSTA KOKONAISURAKOINTINA - TAMPERE, PIRKKALA, ORIVESI, LEMPÄÄLÄ, MÄNTTÄ-VILPPULA

Koneurakointi Jari Niemelä Oy tarjoaa vahvaa, luotettavaa ja ammattimaista maanrakennusalan ammattiosaamista Pirkanmaalle; työskentelemme alueella Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Orivesi ja Mänttä-Vilppula.

Saat suomalaista ammattityövoimaa isoihin ja pieniin osa- ja kokonaisurakointeihin. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla kotitaloudet, yritykset, kunnat, julkisen sektorin toimijat kuin kaikki muutkin monipuolista maanrakennusta kaipaavat. Osaamisemme ja kalustomme mahdollistaa hyvin laajan työskentelyn aina energiapuunkorjuuna maisemien siistimisestä ja rannan kunnostuksesta kaivinkonetöiden kautta talojen pohjatöihin sekä pihojen viherrakentamiseen.

Maanrakennustyöt suoritetaan takuutyönä. Toimintaamme on luotettu jo  vuodesta 1987!

Kaivinkoneurakointi toteutetaan sopimusten mukaisesti aikataulussa kunnon kalustolla ja maanrakennusalan ammattilaisten voimin.

0400 913 159Yhteystiedot

Ajankohtaista

Ajankohtaista
2.6.2019

Lisää tilaa alaluokkalaisille. Juhannuskylän pikkukoulu Tampereella sulautuu ihanteellisesti 1800 luvun arkkitehtuuriin!

Jari Niemelä sai olla mukana urakoimassa Juhannuskylän Pikkukoulua, jossa on suunniteltu nykyaikaiset tilat 125 oppilaalle.…
Ajankohtaista
21.3.2019

Kaivureiden SM 2019 lumenveistokisat vetivät porukkaa Juupajoelle

Juupajoen kaivureiden SM lumenveistokisat 9.3.2019, oli onnistunut elämys sekä osallistujille että kilpailijoille. Juupajoelle saapui 17…
Ajankohtaista
10.3.2019

Maarakennusalalla konekannalla on väliä – engcon rototiltit ja Hyundai vahvistuneet parhaiksi!

Maarakennustöissä jos missä, koneilla, laitteilla ja tekniikalla on iso merkitys rakennustöiden etenemisessä. Maarakennustyöt vaativat osaajansa…
Ota yhteyttä!