Sähkötyöt & Sähkömies Oulu
Oulun Sähkö Optima Oy

Tarvitsetpa apua pienemmissä asennuksissa tai suurissa projekteissa, olemme apunasi

Tervetuloa Oulun Sähkö Optiman sivuille!

Meidän ammattilaisten tiimimme tarjoaa huippuluokan sähköpalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille 20 vuoden kokemuksella. Tarvitsetpa yksinkertaisen korjauksen tai suuren asennuksen, meiltä löydät apua kaikkeen.

Me hoidamme myös ilmalämpöpumppujen, aurinkopaneeleiden sekä sähköautojen latauspisteiden asennukset kätevästi puolestasi.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköasennukset ja urakointi

Ilmalämpöpumput

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelien asennukset - Oulun Sähkö Optima Oy

Luotettavat sähkötyöt

Oulun Sähkö Optima on luotettava kumppanisi projekteissasi. Tarjoamme huippuluokan sähköpalveluita pieneen ja isompaan tarpeeseen.

Kokeneiden sähköasentajien tiimimme on sitoutunut tarjoamaan laadukasta työtä ja erinomaista asiakaspalvelua. Ymmärrämme, että sähköongelmat voivat olla stressaavia ja hankalia, minkä vuoksi pyrimme tekemään prosessista asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja kivuttoman.

Kun valitset Oulun Sähkö Optiman, voit luottaa siihen, että saat parhaan palvelun kohtuulliseen hintaan. Olemme sitoutuneet turvallisuuteen ja laatuun. Kaikki työmme tehdään korkeimpien standardien mukaisesti ja käytämme vain parhaita materiaaleja ja laitteita.

 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan parhaat ratkaisut sinun tarpeisiisi!

Palvelumme

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua laaja-alaisesti erilaisissa sähkötöissä. Meiltä saat apua myös ilmalämpöpumppujen, aurinkopaneeleiden sekä sähköautojen latauspisteiden asennuksessa. 

Oulun Sähkö Optima tarjoaa
korkealaatuista sähköalan palvelua yksityis- ja yritysasiakkaille Oulun seudulla.

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää tai viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti.

Oulun Sähkö Optimalta saat aurinkopaneeliasennukset omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja mökeille.

Asennamme sähköautojen latauspisteet lähes kaikkiin kohteisiin. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä meille viesti yhteydenottolomakkeemme kautta varataksesi tapaaminen asiantuntijasähköasentajamme kanssa. Odotamme innolla yhteydenottoasi!