Tasokasta rakennuspalvelua Lohjalla ja koko Länsi-Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä
Rakennuskuvake

ABL Rakentajat Oy tarjoaa asiakkailleen monipuoliset rakennuspalvelut tehokkaaseen työskentelyyn ja korkealaatuiseen lopputulokseen panostaen. Toteutamme taidolla ja ajallaan vaativatkin kokonaisuudet, olipa kyseessä sitten maatalouden tuotantorakennus tai vaikka kalliotontin mittatilausterassi. Palvelualueemme kattaa koko Länsi-Uudenmaan alueen Lohjan toimipisteeltämme käsin.

ABL Rakentajat Oy palvelee yli 15 vuoden laaja-alaisella rakentamisen kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat kaikki maatalousrakentamiseen liittyvät työt sekä muut uudisrakentamisen kohteet mittatilausterasseista aina talonrakennukseen asti. Luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat toimintamme tukipilareita, joiden varaan olemme rakentaneet yrityksemme menestyksen.

 

Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Lohjalla, josta käsin toimialueemme kattaa joustavasti koko Länsi-Uudenmaan alueen. Tarvittaessa ja kiinnostavan projektin sattuessa kohdalle olemme valmiita lähtemään töihin kauemmaksikin, joten ethän epäröi kysyä. Laajaan ja tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu maatalouden toimijoita, muita yrityksiä sekä yksityisiä kotitalouksia.

Lue lisää yrityksestämme

Asiantuntevaa maatalousrakentamista

Maatalousrakentaminen vaatii tekijältään tiettyä erikoisosaamista. On osattava ottaa huomioon maatalousyrittäjien yksilölliset tarpeet, pihapiirin muut rakennukset ja niiden välitön läheisyys sekä rakennettavan kohteen käyttötarkoituksen asettamat vaatimukset.

 

Me ABL Rakentajat Oy:llä olemme maatalousrakentamisen osaajia lukuisten, toinen toistaan erilaisempien kohteiden ja kokonaisuuksien kokemuksella. Rakennamme kaikki tarvitsemasi maatalouden tuotantotilat, kuten navetat, maneesit, hevostallit ja muut eläinsuojat, viljasiilot ja viljankuivurit. Toteutamme myös suuret metallirakenteiset hallit, kuten konehallit ja erilaiset varastotilat. Lue lisää maatalousrakentamisen palveluistamme!

Maatalousrakentaminen

Uudisrakentamisen palvelut toiveidesi mukaan

Palvelemme myös muissa uudisrakentamiseen liittyvissä tarpeissasi joustavasti toiveitasi kuunnellen. Teemme muun muassa erilaisten rakennusten perustus- ja runkotyöt niiden korkean laadun ja kestävyyden varmistaen.

 

Rakennamme myös omakotitalo-, huvila- ja kesämökkikohteiden terassit yksilöllisesti mittatilaustöinä. Toteutamme erilaiset kokonaisuudet myös erityisen haastaviin kohteisiin, kuten kallio- ja rinnetonteille.

Lue lisää

Miksi valita ABL Rakentajat Oy?

Tehokkuuskuvake

Tehokas työskentelytapa

Työn tehokkaaseen etenemiseen panostaminen on meille itsestäänselvyys. Noudatamme asiakkaan kanssa sovittua aikataulua ilman poikkeuksia ja varmistamme mahdollisimman kustannustehokkaan toiminnan.

Asiakastyytyväisyyskuvake

Korkea asiakastyytyväisyys

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksemme ylpeydenaihe. Asiakaslähtöinen toiminta, laadukas työnjälki ja suunnitelmien mukainen lopputulos varmistavat korkean asiakastyytyväisyyden myös jatkossa.

Rakentamiskuvake

Monipuoliset rakentamisen palvelut

Palvelemme asiakkaitamme lähes kaikissa rakentamisen tarpeissa. Rakennamme kaikki maatalouden tuotantotilat ja hallit sekä esimerkiksi yksilölliset mittatilausterassit ja erilaiset uudiskohteet osaavasti.