Slide

Yritystoiminta

Yritystoiminnan aloitti vuonna 1952 Sakari Karhula kippiautotoimintana. Toiminta muttui myöhemmin maidon keräilyksi Muhoksen alueella. Vuonna 1995 Sakari Karhulan poika Sulo Karhula perusti Muhoksen Elintarvikekuljetus Oy:n.

Päätoimeksiantaja on Valio, jonka tuotteita jakeluliikenteessä toimii kaksi ajoneuvoa. Yhteistyötä tehdään Reteko Oy:lle, jolle tehdään romuraudan kuljetuspalvelua.

Kuljetusyksiköt

Kuljetusyksiköitä on tällä hetkellä kolme  ajoneuvoyhdistelmää sekä yksi nuppiauto ja harrasteajoneuvoja joita näet alan-näyttelyissä. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 10 kuljettajaa.

Teemme sopimuskuljetuksia niin ajoneuvo määrä elää tarpeen mukaan.

Muhoksen Elintarvikekuljetus Oy:n toimitilat sekä korjaamo- ja huoltohalli sijaitsevat Muhoksen teollisuusalueella Sepäntie 6:ssa. Yrityksen autojen päämerkkinä on Scania.

Elintarvikekuljetukset

Valion maidon jakelukuljetukset ja elintarvikekuljetukset, hoidamme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Valion maidon jakelukuljetukset vankalla kokemuksella. Käytössämme on kaksi täysperävaunua, joka liikennöi Oulun talousalueella, lisäksi siirtokuljetuksia Pohjois-Suomeen.

Siirtolavakuljetukset

Kuljetamme esimerkiksi työkoneita, maa-aineksia ja jätteitä sekä eläinten rehupaaluja. Hoidamme siirtolavakuljetuksia ammattitaidolla, esimerkiksi metsäkoneita sekä maanrakennuskoneita rakennustyömaille sekä muita kuljetuspalveluita monipuolisesti.

Konekuljetukset

Koneet liikkuvat kauttamme kätevästi tilanteeseen sopivalla kalustolla. Kauttamme hoituvat mm. : – Konekuljetukset (esim. työkoneet, maatalouskoneet ja metsäkoneet yms.) – Pienimotoisia erikoiskuljetuksia – Nostureiden ja nostokaluston kuljetukset ja nostotyöt puutavaranosturilla, jolla voi nostella esim. romua ja risuja.

Sopimuskuljetukset

Sopimuskuljetukset hoidamme sopimuksesta ja muut yksittäiset konekuljetukset Pohjois- Suomen alueella. Sopimuskuljetuksissa toimimme asiakkaan ehdoilla halutulla reitillä. Oli sitten kyse jakelukuljetuksista tai pidemmän ajan tarvitsemista kuljetustoimeksiannoista. Ota yhteyttä sopimuskuljetus asiassa.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä jotain palveluistamme tai antaa palautetta?

Ota yhteyttä