Lahma-Trans Oy

Korkeatasoista kuljetus- jaa nostopalvelua &

raskaan kaluston huoltoa

| Harjutie 16, urjala

Ajojärjestely ja tilaukset

Harjutie 16, 31760 Urjala

Sijainti kartalla »

Harjutie 16, 31760 Urjala

Sijainti kartalla »

Perheyritys Lahma-Trans Oy kuljettaa perille rahdin kuin rahdin ja hoitaa muutkin raskaampaa kalustoa vaativat työt vaivatta ja vastuullisesti.


Lahma-Trans Oy on kaikenlaiseen raskaan kaluston työhön erikoistunut yritys. Tilaat meiltä helposti paitsi yksittäiset kuljetukset myös säännölliset sopimuskuljetukset. Kalustollamme pystymme vastaamaan hankalampienkin nostopalveluiden ja asennustöiden asettamiin haasteisiin. Kysy lisäksi huoltopalveluistamme ja kaluston pesuista.


Palvelumme perustana on vankan ammattiosaamisen lisäksi asiakaslähtöisyys ja joustavuus. Tahdomme tarjota asiakkaillemme ylivertaista palvelua. Asiakaskuntaamme kuuluukin paljon vakituisia ja tyytyväisiä yrityksiä. Kokeneet ja koulutetut kuljettajamme huolehtivat hankalammatkin erikoiskuljetukset perille turvallisesti ja sovitussa aikataulussa.

 

Ajamme Urjalasta käsin ympäri Suomea ja myös ulkomaille, joten kun tarvitset mutkatonta palvelua, ota viipymättä yhteyttä. Vastaamme yhteydenottoihin aina pikaisesti.

Tutustu palveluihin

Kuljetus­palvelut

Tilaa meiltä sujuvasti kaikki raskaan kaluston kuljetukset.

Lue lisää

Nostopalvelut

Kalustollamme onnistuu ongelmitta asennustyöt nostureilla.

Lue lisää

Pesupalvelut

Tuo autosi tai raskaampi kalusto pesuhalliimme puhdistukseen.

Lue lisää

Huolto

Huollamme ja korjaamme kuorma-autot ja muun raskaan kaluston.

Lue lisää

Hydrauliikkaletkut

Meiltä saat hydrauliikkaletkut ja liittimet sekä niiden korjaukset.

Lue lisää

Kalusto

Tutustu monipuoliseen ja jämerään kalustoomme galleriassa.

Tutustu kalustoon

Vahvaa kulkua vuosien varrella


Perheyrityksemme palvelee rehdisti asiakkaitaan jo useammassa polvessa. Tarjoamme tänäkin päivänä parasta mahdollista palvelua; pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme ovat meille tärkeitä ja hyvin tehty työ kunnia-asiamme.


Lahma-Trans Oy:n kuljetustöiden juuret ovat lähtöisin 60-luvun lopulta, jolloin T. Lahma Ky aloitti toimintansa yhden auton voimin kuljettamalla elintarvikkeita kuten maitoa, viljaa ja juurikkaita. Osaavissa käsissä kuljetustehtävät monipuolistuivat ja lisääntyivät nopeasti, ja 90-luvun puolella kuljetuksia tehtiin ulkomaita myöten ja laajentuneen kaluston voimin.


Lahma-Trans Oy perustettiin T. Lahma Ky:n rinnalle vuonna 1997. Vuodesta 2013 lähtien Lahma-Trans Oy on toiminut nykyisestä toimipisteeltään. Toimintamme keskiössä on lähivuosina ollut kotimaan ajo. Kuljetus- ja nostotöiden ohella toimintaamme kuuluu nykyisin myös huolto- ja korjaamopalvelut sekä pesut.

Lahma-Trans Oy Lukuina

T. Lahma Ky:n ensimmäinen liikennelupa myönnetty. Lahma-Trans Oy perustettiin 1997.

Vakituisten rautaisten ammattilaisten määrä.

Kalustomme autojen määrä, pääsääntöisesti nosturillisia.

Share by: