Kyrönmaan maatalousmuseon kokoelmaa

KYRÖNMAAN MAATALOUSMUSEO

 

Kyrönmaan Maatalousmuseossa tutustut menneiden aikojen maatalouskoneisiin ja työtapoihin.

Museo toimii remontoidussa sikalakiinteistössä aivan Isonkyrön keskustassa. Museon kokoelmien laajentuessa, olemme lisänneet kokoelmatilaa rakentamalla uuden hallin, johon kalusto saadaan väljemmin esille.

Kokoelmissamme on yli 30 erilaista traktoria sekä runsaasti erilaisia työkoneita. Kokoelman helmi on White-salaojakone, joka on innokkaiden talkoolaisten avulla laitettu upeaan kuntoon. Näitä koneita on valmistettu ainoastaan 54 kappaletta.

Järjestämme myös joka kesä Sirpistä-puimuriin tapahtuman, jossa on mahdollista laajemmin tutustua vanhoihin koneisiin ja työmenetelmiin.

Tervetuloa tutustumaan museoon ja kokoelmiin!

Kyrönmaan maatalousmuseo ja maamoottori

SIRPISTÄ PUIMURIIN

Sirpistä puimuriin tapahtumassa on tänä vuonna (2024) välivuosi koska järjestämme Seinäjoen Farmari 2024 maatalousnäyttelyn  vanhojen koneiden osaston.   Tervetuloa Seinäjoelle.

AJANKOHTAISTA

Näin talviaikaan osuuskunnan jäsenet kokoontuvat joka Tiistai meijerille noin klo 09.00 lähtien. Työn alla on useita vanhoja koneita joita yhdessä kunnostamme lämpimissä tiloissa. Kokoonnumme masinistihenkisessä yhteisössä ja  saamme piristystä arkeen ystävistä ja harrastamisesta. Lisäksi porukassamme on ahkeria naisihmisiä jotka keittävat meille kahvit ja tekevät muut murkinat. Täten saamme myös kahvipöydän äärellä vaihtaa ajatuksia erilaisista asioista.

Kaikki  tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

YHTEYSTIEDOT

Kyrönmaan Maatalousmuseo osk.
Pohjankyröntie 40,
61500 ISOKYRÖ

Avoinna sopimuksen mukaan tai tilauksesta.