Häiriötiedotteet


Vesikatko Haikarantie 1-3 ja Pääskysentie 2A keskiviikkona 17.4.2024 klo 8-16

Häiriö Ratkaistu Vesi

Kiinteistöissä Haikarantie 1-3 ja Pääskysentie 2A on vesijohtovuodon korjauksesta johtuva vesikatko maanantaina 17.4.24 klo 8-16. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietojai Markus Henriksson p. 040 351 8161.

Haikarantiellä vesikatko maanantaina 15.4.24 klo 8-16

Häiriö Ratkaistu Vesi

Kiinteistöissä Haikarantie 1-3 ja Pääskysentie 2A on vesijohtovuodon korjauksesta johtuva vesikatko maanantaina 15.4.24 klo 8-16. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Markus Henriksson p. 040 351 8161.

Tarinoita arjesta


Uuden kiinteistön liittäminen verkostoon

Uuden kiinteistön liittäminen Kymen Vesi Oy:n verkostoon tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen ja toimittamalla tarpeelliset asiakirjat viranomaisille.


Kiinteistön omistajan vaihtuessa

Jos kiinteistö on jo liitetty Kymen Vesi Oy:n verkostoon, mutta kiinteistön omistaja vaihtuu, on tästä ilmoitettava vesilaitokselle.


Mikä on hulevesi ja
mihin se vaikuttaa?

Hulevesiksi kutsutaan sade- ja sulamisvesiä, jotka johdetaan pois kaduilta, katoilta ja muilta vastaavilta pinnoil­ta. Salaojavesiksi kutsutaan kiinteistöjen perustusten kuivatusvesiä.



TIESITKÖ, ETTÄ

17 l/minuutti

suihkussa käynti kuluttaa
vettä keskimäärin