Sujuvat laitekuljetukset ja -asennukset Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

MK-Kuljetus Oy on laitekuljetuksiin ja -asennuksiin erikoistunut kuljetusliike. Toimimme Vantaalta käsin joustavasti koko Etelä-Suomen alueella. Kuljetuskalustoomme kuuluu laadukasta kalustoa aina ketteristä pakettiautoista moduuliyhdistelmiin.

Taustallamme on yli 40 vuotta kuljetusalan toimintaa, ja palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita monenlaisissa kuljetustarpeissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme!

Pitkän linjan kuljetusyritys

MK-Kuljetus on vuodesta 1983 asti osakeyhtiönä toiminut kuljetusliike. Tiimillämme on yli 40 vuoden kokemus kuljetusalalta. Olemme Vantaan Rahtikeskus Oy:n osakas, ja yrityksellemme on myönnetty ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit.

Yrityksellämme on uskollinen, vakiintunut asiakaskunta Etelä-Suomen alueella, ja pyrimme tarjoamaan sekä yritys- että yksityisasiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaista, sujuvaa ja nopeaa palvelua.

 

Ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja pystymme toimimaan joustavasti asiakkaiden kuljetustarpeiden mukaan.

Monipuoliset kuljetuspalvelut

Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut, ja erikoisosaamistamme ovat laitekuljetukset asennuksineen sekä vaativatkin haalaustyöt. Kuljetamme pitkällä kokemuksella myös erityisen hankalat, painavat ja vaikeasti siirrettävissä olevat laitteet. Laitekuljetuksissa hoidamme asiakkaan pyynnöstä myös laitteiden asennuksen.

 

Pitkä kokemuksemme laitekuljetuksista korostuu etenkin vaativissa ATK-järjestelmien ja suurtietokoneiden kuljetuksissa ja siirroissa – toteutamme nämäkin työt varmalla ammattitaidolla.

 

Soita ja kerro kuljetustarpeistasi! Me hoidamme kuljetuksen turvallisesti ja varmasti.

Lue lisää palveluistamme

Luota täyden palvelun kuljetusliikkeeseen

Kuorma-autokuvake

Kokonaisvaltainen kuljetusyritys

Palvelemme asiakkaita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja joustavasti. Toteutamme kuljetustoiveesi tarvittaessa ripeälläkin aikataululla.

Osaamiskuvake

Erityisosaamisena asennustyöt

Tarjoamme laitekuljetusten osalta täydellisen palvelupaketin, sillä kuljettamisen lisäksi hallitsemme myös erilaisten laitteiden asennukset. Kysy lisää!

Haalauskuvake

Haalaustyöt ammattitaidolla

Hoidamme turvallisesti ja varmasti myös haalaustyöt eli raskaat ja vaikeasti kuljetettavat laitteet ja esineet. Voit luottaa osaamiseemme hankalissakin kuljetustöissä.