TASOITE JA MAALAUS HUHTANEN OY

Teemme maalaustyöt kaikkiin kohteisiin vuosikymmenten kokemuksella.

Tasoite ja Maalaus Huhtanen Oy

Teemme maalaustyöt ja tasoitetyöt kaikkiin kohteisiin Turussa ja alueen lähikaupungeissa. Sopimuksesta palvelemme kaikkialla Etelä-Suomen alueella. Osaavat ammattilaisemme maalaavat niin rakennusten julkisivut kuin sisäpinnat luotettavasti ja nopeasti.

Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä omakotitalon rakentajista, taloyhtiöistä sekä yrityksistä. Jokainen kohde on meille yhtä arvokas. Toimintaamme ohjaa palava halu tarjota parasta maalauspalvelua, mitä Varsinais-Suomesta saa.

Ota yhteyttä »

Maalaamme niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden julkisivut Turussa ja lähialueella.

Teemme kaikki sisämaalaustyöt laadukkaalla lopputuloksella kohteesta riippumatta Turun seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää meidän palveluista - toimimme Turussa ja lähikunnissa.

ERINOMAISET KUMPPANIT

Olemme luotettava kumppani kaikenlaisiin kohteisiin. Teemme julkisivujen maalauksia ja sisämaalauksia, sekä ohutrappausta ja muita tasoitetöitä. Palvelemme laajalla alueella Turusta aina Uudellemaalle saaristoa unohtamatta. Kuulumme tilaajavastuun piiriin ja olemme Suomen julkisivu-urakoitsijoiden jäsen. Toimimme yhteistyössä Kastelli-Talot Oy:n sekä Designtalon kanssa. Materiaaleissa luotamme ainostaan luotettaviin ja Suomen olosuhteissa testattujen valmistajien tuotteisiin. Yrityksen omistajalla on yli 40 vuoden kokemus maalaustöistä.

Ota yhteyttä »

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa

Kysy lisää tai pyydä tarjous