Kiinteistöhallintoa laajalla mitalla

Tervetuloa Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy:n kotisivuille

Haluamme näillä kotisivuilla tarjota teille sähköisiä palveluita,
tietoa isännöintikohteiden osakkeenomistajille, vuokra-asuntojen
hakijoille palveluja ja uusille asiakkaille tietoa meistä

Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy

Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy on vuonna 1982 perustettu ja vuonna 1984 toimintansa aloittanut yksityinen palvelualan yritys.  Henkilökuntaamme kuuluu kuusi henkilöä, neljä isännöitsijää, kiinteistösihteeri ja kiinteistösihteeri/kirjanpitäjä.

Toimialaan kuuluvat isännöintipalvelut,  vuokravälityspalvelut, arviointipalvelut, kirjanpitopalvelut ja rakennuttajapalvelut.  Pääpainoalueena on isännöintitoiminta, isännöintikohteita on Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, aina Tamperetta ja sen ympäristökuntia myöden. Painottuen kuitenkin Ikaalisiin ja Hämeenkyröön.

Meillä on neljänkymmenen vuoden kokemus kiinteistöalalta ja isännöintitehtävistä niin omistus-, osaomistus- kuin vuokrakiinteistöistäkin.  Isännöitsijämme kuuluvat Suomen Isännöitsijäliitto ry:hyn.

Valttinamme on koulutuksen ja vankan työkokemuksen mukanaan tuoma vahva ammattitaito kaupan, hallinnon ja tekniikan aloilta, mistä johtuen asiakkaamme voivat perustellusti luottaa siihen, että ratkaisu vaikeisiinkin ongelmiin on löydettävissä.

Bisnode Finland Oy on luokitellut Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy:n vuosina 2001-2022 korkeimpaan AAA -luottoluokkaan.  Suomen Asiakastieto Oy listannut vuosina 2007-2023 yrityksen ”Suomen vahvimmat” -yritykseksi, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

Lisäksi Ikaalisten Yrittäjät ry valitsi Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy:n Ikaalisten Vuoden 2023 Yrittäjäksi.