Service to rely on

Elservice som ni kan lita på – varje gång

Om oss

Expert på eltjänster i hemmet

På Connectus är vi tre ägare, Olle, Roland och Sten, alla med starka erfarenheter under flera årtionden inom yrket. Vi är ett företag som erbjuder högkvalitativa eltjänster till konkurrenskraftiga priser och samtidigt strävar efter att bygga starka och hållbara relationer med våra kunder. Vi är stolta över vår slogan ”Service to rely on” , en tjänst att lita på, som påminner oss om vårt åtagande att alltid leverera pålitliga lösningar och en hög standard på vårt arbete.


Vad vi gör

Våra tjänster

Vi på Connectus är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa elinstallationer och elservicetjänster för både bostäder och företag. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig med alla dina elbehov.

Elinstallationer och elplanering i bostadshus

Vi kan hjälpa er med både planering och installation. 

Genom åren har vi genomfört installationer i många olika typer av hus, parhus och radhus och utvecklat processer för att det ska gå så smidigt som möjligt för både byggaren och oss själva. 

Vi har lärt oss kundernas vanligaste efterfrågan, och har från den utvecklat två olika installationsinnehåll. 

Det första heter Standard, vilket inkluderar det mesta som majoriteten av kunder önskar. Standard är en komplett installation med elplanering. Den andra kallas Basic, och är en mer avskalad version utan extra funktioner. 

Vi är flexibla och kan anpassa installationen efter kundens önskemål och behov, inklusive att installera utifrån en egen elritning från en elplaneringsbyrå. Slutritningar, centralmärkningar och besiktningsprotokoll ingår alltid i våra bostadsinstallationer.

Elservice för företag och privatpersoner

Vi bokar in servicejobb i vår kalender och utför dem enligt överenskommelse. 

Vårt företag är flexibelt när det gäller både mindre och större jobb, som t.ex. byte av söndrig, armatur eller hela husrenoveringar, samt stora ändringar i produktionsutrymmen, och vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet i vårt arbete.

Vi kan även installera laddstationer för hybrid- och elbilar samt solpanelsystem under våra servicebesök. 

För att kunna erbjuda snabb och effektiv service, har vi ett stort lager av elmaterial i Jakobstad och utrustade servicebilar som våra montörer använder när de betjänar våra kunder.

Vi har också en jourtjänst som är tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan.

Elentreprenader

Om ni planerar att bygga ut eller bygga nya företagslokaler så är vi den rätta samarbetspartnern för er. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi är stolta över att erbjuda professionellt samarbete från början till slut. Vi är specialiserade inom installationer för affärslokaler, kontorsfastigheter, produktionslokaler och andra typer av hallar.

Våra värderingar

Connectus starka värdegrund syns i vårt dagliga arbete och vårt samarbete med kunderna. Principerna vi styrs av gör att vi kan leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders unika behov.

Det är viktigt för oss att leverera det som vi har kommit överens om, och att våra kunder känner sig nöjda med vårt arbete. Vi strävar efter att förstå kundens behov och önskemål för att leverera den bästa lösningen för varje enskilt projekt.

När ni lämnar över en uppgift till oss, kan ni lita på att den blir ordentligt utförd. Vi tar ansvar för vårt arbete och ser till att uppgiften utförs med högsta kvalitet och precision.

Vi tror på att vara ärliga och ansvarsfulla gentemot våra kunder och deras projekt. Om något skulle gå fel, tar vi ansvar och ser till att rätta till det så fort som möjligt. Vi strävar alltid efter att göra bra installationer som uppfyller både våra och kundens höga krav på kvalitet och hållbarhet.

Vi utvecklar våra metoder och tekniker kontinuerligt för att säkerställa att vi alltid kan betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Genom att vara öppna för feedback och ständigt sträva efter att förbättra oss, kan vi se till att vårt arbete alltid är av högsta kvalitet.

Vi är stolta över våra värderingar och hur de styr vårt arbete. Genom att följa dem kan vi säkerställa att våra kunder alltid får den bästa lösningen för deras projekt och att vi som företag fortsätter att växa och utvecklas.

Referenser


Partners