Ortoosijärjestelmät lapsille ja aikuisille

Orthonova on apuvälinealan yritys, joka on erikoistunut yksilöllisten alaraajaortoosien eli tukisidosten sekä alaraajojen erikoisproteesien suunnitteluun ja valmistukseen.

Ihmisten avuksi

Tuotteilla autetaan henkilön fyysisten toimintarajoitusten, -puutteiden sekä –poikkeamien aiheuttamien haittojen minimoimisessa ja korvaamisessa.

Ortoosisektorin asiakkaita ovat esimerkiksi liikuntarajoitteiset henkilöt sekä hermoston, lihaksiston ja tukirangan toimintahäiriöitä sairastavat potilaat.

Alaraajaproteesiasiakkaita ovat alaraajan anomaliapotilaat ja amputoidut erityisproteesien tarvitsijat.

Tutustu tuotteisiimme

Orthonovan perustajilla on alalta
150 henkilötyövuoden kokemus.

Tarjoamme markkinoiden laajimman tuotevalikoiman asiakkaillemme.
Jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea tuote.

Me

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@orthonova.fi

Arto Lahenius

Arto Lahenius

044 564 4002

Arto Lahenius on työskennellyt vuonna 1991 alkaneen uransa lasten alaraajaortooseja suunnitellen ja valmistaen. Hän ei ole ainoastaan kehittänyt ortoosimalleja vaan myös tuotantomenetelmiä siten, että ideat on ollut mahdollista käytännössä toteuttaa.

Auli Jätyri

Auli Jätyri

044 2647 753

Auli Jätyri aloitti työskentelynsä Orthonovassa tammikuussa 2004. Hän valmistui apuneuvoteknikoksi 1995 ja on työskennellyt siitä lähtien yksilöllisten alaraajaortoosien valmistuksen parissa. Aulin erikoisalaa on yksilöllisten ortoosien suunnittelu ja valmistus lapsiasiakkaille. Auli on osallistunut lukuisille kursseille, koskien esimerkiksi dynaamisten DAFO-ortoosien valmistusta, Ferrari-ortoosien valmistusta sekä erilaisten aikuisten neurologisiin vammoihin tarkoitettujen ortoosi-järjestelmiä.

Janne Vääränen

Janne Vääränen

044 56 44 009
Kyösti Lassila

Kyösti Lassila

044 564 4008

Kyösti Lassila on valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulu Metropoliasta vuonna 2012, minkä jälkeen hän siirtyi Orthonova Oy:n palvelukseen. Hän on erikoistunut alaraajojen neurologisiin vammoihin tarkoitettujen ortoosien suunnitteluun ja valmistukseen.

Lotta Nousiainen

Lotta Nousiainen

044 56 44 000
Mika Laaksonen

Mika Laaksonen

044 564 4001

Mika Laaksonen on työskennellyt apuneuvoteknikkona vuodesta 1991. Hänen erikoisosaamistaan ovat lasten alaraajaortoosit. Hän on suunnitellut ja valmistanut myös useita vuosia alaraajaproteeseja. Mika on ollut pitkään luennoitsijana alan koulutuksessa.

Paavo Saarela

Paavo Saarela

044 564 4003

Paavo Saarela on työskennellyt alalla vuodesta 1988. Hän on aiemmin toiminut ortoosiosaston vetäjänä ja tuotepäällikkönä. Hänen erikoisosaamistaan ovat alaraajojen neurologisiin vammoihin kehitetyt ortoosit. Näistä hän on ollut useita kertoja luennoimassa alan kansainvälisissä kongresseissa ja koulutuksissa.

Roope Svensk

Roope Svensk

044 56 44 005
Sinikka Välitalo

Sinikka Välitalo

044 564 4235

Sinikka Välitalo siirtyi Orthonovan palvelukseen helmikuussa 2004. Hän valmistui apuneuvoteknikoksi 1993 aloittaen uransa työskennellen kolme vuotta Oulussa. Sinikka on erikoistunut yksilöllisten alaraajaortoosien suunnitteluun ja valmistukseen. Hän on kouluttautunut muun muassa dynaamisten DAFO-ortoosien valmistukseen, Ferrari-ortoosien valmistukseen sekä erilaisten aikuisten neurologisiin vammoihin tarkoitettujen ortoosi-järjestelmien valmistukseen.