Viemäreiden
sukitus ja kuvaus
vuosien kokemuksella

 

PS Technologies Finland Oy

Yhteystiedot

Viemärit kuntoon vaivattomasti

PS Technologies Finland Oy on viemäreiden sukituksiin erikoistunut LVI-alan yritys. Toteutamme pääasiassa taloyhtiöiden ja liiketilojen putkiremontteja laadukkaasti ja nopeasti viemäri- tai sadevesiputket sukittamalla. Toimimme laajalla alueella Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Kainuussa.

 

Viemäreiden sukituksen lisäksi tarjoamme taloyhtiöille, rakennusliikkeille sekä suunnittelutoimistoille asiantuntijapalveluita. Toteutamme viemäreiden kuvauksia ja kuntokartoituksia luotettavasti nykyaikaisilla välineillä. Asiantuntijamme laativat kuntokartoituksen tulosten pohjalta suunnitelman putkiremontin ajankohdasta ja toteutustavasta. Olemme tehneet useita kuntotutkimuksia yksityisille ja kunnallisille asiakkaillemme.

putkikuvake

Viemärin sukitus

Nopea, vaivaton ja siisti putkiremontti taloyhtiöille. 

putkikuvake

Viemärin kuvaus

Luotettava ja nopea putkiston kuntokartoitus.

putkikuvake

Referenssit

Toteuttamiamme saneerauskohteita. 

putkikuvake

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät

PS Technologies Finland Oy:n työntekijöillä on useiden vuosien kokemus viemärien kuvauksesta ja sukituksesta niin asennus-, myynti- kuin työnjohtotehtävistä. Olemme tehneet viemäreiden kuntokartoituksia ja sukituksia monissa erilaisissa kohteissa. Vaativienkin putkistojen saneeraus onnistuu meiltä laadukkaasti.

 

Toimintamme perustana on laadukas työ ja laadukkaiden materiaalien käyttäminen kaikissa vaiheissa. Toimintamme on rehellistä ja läpinäkyvää asiakkaan suuntaan. Kannamme vastuumme urakoitsijana ja pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen.

Luotettava kumppani

PS Technologies Finland Oy on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa, sillä haluamme osoittaa hoitavamme myös lakisääteiset velvoitteemme huolellisesti. Yrityksellämme on hyvä luottokelpoisuus ja meille on myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Voit tarkastaa yrityksemme taloustiedot helposti Zeckit-palvelusta.