top of page

ASFALTTIASEMIA

TEHOKKAASEEN

TUOTANTOON

YHTEYDET JA LOGISTIIKKA

Meillä on hyvät yhteydet maailmalle. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kouvolassa, joka on Suomen rautateiden risteysasema ja valtateiden solmukohta. Pääkaupunkiin Helsinkiin on noin 1,5 tunnin automatka ja lähimpään vientisatamaan vain 50 km. Venäjän rajalle ajaa autolla yhdessä tunnissa.

Toimituksessa pyrimme kokonaistaloudellisuuteen, jossa tuotteen hinta ja kuljetuskustannukset yhdessä muodostavat edullisen kokonaisuuden. Toimitusaikamme ovat lyhyet ja varaosat toimitamme suoraan varastostamme.

ASFALTTI-SYSTEM

Asfaltti-System Oy päätuoteryhmänä ovat asiakaslähtöiset asfaltin valmistusprosessiin liittyvät komponentit ja kokonaisuudet. Tuotteitamme on käytössä Suomen lisäksi mm. Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa sekä Afrikassa.

Asfaltti-System Oy:n kokemus asfalttilaitteiden rakentajana on laaja ja monipuolinen. Kokonaistoimituksemme ovat turvallinen valinta. Palvelumme on luotettavaa, nopeaa, laadukasta ja asiointi kanssamme on joustavaa.

Asfaltti-system Oy keskisuuri konepaja Kouvolassa. Työllistämme noin 30 henkilöä. Henkilökunnan ykkösasioina ovat asiakkaat sekä asiakkaan toiveiden mukaiset toimitukset.

Asfaltti-System Oy on luokiteltu D&B:n mukaan taloudellisen vakavaraisuuden ja maksukyvyn perusteella korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan, AAA-ratingluokaan.

YRITYS
ASIAKKAAT
PALVELUT
PROJECTS

YHTEYSTIEDOT

ASFALTTI-SYSTEM OY

Kisällintie 9, 45200 Kouvola

Puhelin: (05) 745 5500
Email: info@asfalttisystem.com

www.asfalttisystem.com

YHTEYSHENKILÖT
tuukka_valimaa_01.png

Roni Kettunen
Toimitusjohtaja
045 165 2779
roni.kettunen@asfalttisystem.com

 

Ari Nurminen
Työnjohtaja
0400 657 271
ari.nurminen@asfalttisystem.com

 

Tuukka Välimaa

Työnjohtaja

045 179 7667

tuukka.valimaa@asfalttisystem.com

Mikko Maunu
Suunnittelija
050 365 2864
mikko.maunu@asfalttisystem.com

Reskontra / Laskutus

Lea Valkosaari

040 756 3943

lea.valkosaari@monelle.fi

CONTACT
bottom of page