Yhteyttä rakentamassa

TERVETULOA MUKAAN!

Tuoreimmat uutiset, blogit ja muut kirjoitukset

Kuvia klikkaamalla pääset lukemaan lisää aiheista.

Isän poika

25.03.2024

Elämme pääsiäisviikkoa. Pysähdyn hetkeksi miettimään, mitä Jeesuksen ristinkuolema meille oikeastaan merkitsee. En aio sitä tässä muutamalla rivillä kovin laajasti selvitellä. Valotan sitä tällä kertaa mahdollisimman konkreettisesti ja arkisesti.


Olimme kesä-heinäkuussa Tansaniassa muutaman viikon matkalla. Matka sujui kaikin puolin hyvin. Olen itse viime matkoilla pyrkinyt vierailemaan uusissa työpisteissä joissa en ole aikaisemmin käynyt. Tälläkin reissulla oli mm. Mwagilun kylä jonne oli aloitettu työ joku vuosi sitten, oli hieno nähdä että kirkossa oli ihan kivasti väkeä ja heillä on...

Kaikki uutiset ja blogit löydät täältä.

Ajankohtaista

Nuortenilta temppellä ma 25.3. klo 17

Pöytäpelejä, tarjoilua, musiikkia, keskusteluja ym. Tervetuloa mukaan!

Pitkäperjantain musiikkitilaisuus pe 29.3. klo 16

Tilaisuudessa vierailee Maranatha -trio Varkaudesta, jossa laulavat Anne-Maria ja Jouni Londen sekä Tuula Varonen. Puhe Erkki Lehtonen. Kahvitarjoilu tilaisuuden päätyttyä.

Tiedote    "Se löytyi Missiokirjasta" ja vähän muustakin" 

Mikäli asut Juvalla ja et ole saanut postilaatikkoosi "Se löytyi Mission 2022" -kirjasta, voit saada sen käydessäsi seurakuntamme tilaisuuksissa.

Mielenkiintoisia henkilökohtaisia kertomuksia, stooreja, siitä miten ihmiset ovat löytäneet avun elämäänsä pääset lukemaan Mission verkkosivuilta klikkaamalla TÄSTÄ  (www.seloytyi.fi)


Ukrainan avustustyö

Ukrainan kriisin keskellä tehtävää avustustyötä voit tukea mm. lähetys- ja kehitysapujärjestö Fidan kautta. Alla olevassa videossa on sen toimitusjohtaja Harri Hakolan vetoomus Ukrainan puolesta. Fidan sivuilta löydät tarkemmat tiedot siitä miten pääset osallistumaan keräykseen. Linkki sivuille löytyy klikkaamalla TÄSTÄ

Koronaan liittyvää

Salissa on, niin halutessasi, mahdollisuus istua turvavälein. Lisäksi maskeja on tarjolla eteisessä ja käsidesiä myös salin puolella niitä tarvitseville. 

Tervetuloa tilaisuuksiin ja nettihartauksia katselemaan!

Nettihartauksia seurakunnastamme pääset kuuntelemaan ja katselemaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. YouTube -sivustolta löytyy Juvan helluntaiseurakunnan kanavalta myös aiemmin julkaistut videomme. Tämänkertaisessa nettihartaudessa puhuu Kauko Purhonen.

Lasten- ja nuorten sivulta pääset edelleen katselemaan myös  aiemmin videoituja nukketeatteriesityksiä mm. "Aarrekarttaa"  ja saat tietoa myös muusta lasten- ja nuorten toiminnasta.

Klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset seuraamaan striimattua lähetystä.

Netin ja kaapeli-television lähetyksiä niin suorana kuin tallenteinakin pääset seuraamaan mm. seuraavilta sivuilta (pääset suoraa sivuille klikkaamalla alla olevia linkkejä):

Keskusteluapua tarvitessasi voit ottaa yhteyttä Erkki Lehtoseen puh. 050 5716014,  Riitta Ahoseen puh. 040 9627326 tai muihin seurakuntamme vastuuhenkilöihin, joiden yhteystiedot löytyvät TÄLTÄ sivulta

Kaikki tilaisuudet ja tapahtumat löydät täältä.

Täyteen elämään Jumalan ja ihmisten seurassa!

Kuvia klikkaamalla pääset lukemaan lisää aiheista.


Seurakunnan pastori
Erkki Lehtonen
puh. 050 571 6014

Juvan helluntaiseurakunta 
Niittytie 2, 51900 Juva
sähköposti: juva(at)helluntaiseurakunta.fi