Kuljetusliike Koskinen – maansiirto- ja kaivuutyöt Päijät-Hämeen seudulla

Yhteydenotto
Kuljetusliike Koskinen Päijät-Häme

Kuljetusliike Koskinen Ky on maansiirtotöiden, kuljetuksen ja kaivutöiden tekemiseen erikoistunut yritys, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita kokemuksella, tarmolla ja ystävällisellä otteella. Siirrämme puolestasi mullat, murskeet ja sorat rakennusmaille sekä jättömaat tieltäsi tarpeidesi mukaisesti. Kun tarvitset rakennusmaalle tai vain takapihallesi maa-ainesta, autamme mielellämme.


Toimimme Jyväskylän alueen eteläpuolella Päijät-Hämeessä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Kuljetusliike Koskinen on ollut toiminnassa jo yli 30 vuoden ajan, palvellen Etelä-Suomen rakennusmaita ja kotitalouksia maansiirrossa, kaivutöissä, maantoimituksissa ja talon pohjatöissä. Pitkän linjan kokemuksemme kuljetus- ja maansiirtotöissä takaa turvallisen ja nopean kuljetuksen kaikenlaisille aineksille sorasta ja mullasta kalliomurskeeseen sekä kivituhkaan.

Maanrakennuspalvelut Etelä-Suomi

Maanrakennuspalvelut

Maanrakennuspalvelut
Pohjanrakentaminen Päijät-Häme

Pohjarakentaminen

Pohjarakentaminen
Sora ja murskeet Etelä-Suomi

Sorat ja murskeet

Sorat ja murskeet
Lokapalvelut

Lokapalvelut

Lokapalvelut

Palvelumme kattavat kaiken salaojituksesta ja ruoppauksesta kaivinkoneurakointiin

Perinteisten kuljetus- ja kaivutöiden lisäksi teemme kunnallistekniikkaan ja pohjarakentamiseen liittyviä töitä, kuten salaojia, ruoppausta, sakokaivoja ja monia muita vastaavia hommia. Palvelumme ovat laajentuneet perinteisistä maanrakennustöistä myös muihin työtehtäviin, joita kiinteistöissä ja rakennusmailla voidaan tarvita. Kuljetusliike Koskinen on vuosien saatossa kehittynyt kokonaisvaltaiseksi maarakennuksen ja kuljetusalan palveluksi. Palvelemme sinua erityisesti seuraavissa töissä:

  • Maanrakennuspalvelut
  • Pohjarakentaminen
  • Sorat ja murskeet
  • Lokapalvelu

Maarakennuspalveluissa toimimme varmalla kokemuksella ja ammattilaiskalustolla. Rahtaamme kaiken tarvitsemasi maa-aineksen sisään ja ulos työmaalta nopeasti ja varmasti. Pohjarakentamisen puolella teemme kaikki kaivuutyöt ja maantäytöt samaan malliin – pätevästi ja laadukkaalla ammattitaidolla. Maanrakennuksen ammattilaisina tunnemme myös kaikki sorat, murskeet ja muut maa-ainekset läpikotaisin. Kysy apuamme valitessasi maa-ainesta työmaallesi, niin saat kerralla oikeat maa-ainekset oikeaan paikkaan. Meiltä saat myös koukkulavakuljetukset esimerkiksi taloyhtiöiden pihatalkoisiin,

Lokapalvelut

Uutena palveluna tarjoamme sinulle nyt myös lokapalveluita. Tyhjennämme kaivot ja likakaivot puolestasi siististi ja nopeasti asiaankuuluvan kaluston ja ammattitaidon voimalla. Huolehdimme, että kaivot tyhjenevät varmasti, eikä ympäristösi pääse vahingossakaan saastumaan. Säännöllisellä lokakaivojen huollolla säästyt myöhemmiltä murheilta ja pidät viemärijärjestelmäsi kunnossa. Ole siis huoleti ja jätä lokapalvelut meidän hoidettavaksemme.

Lokapalvelut

Maansiirto on meidän hommaamme

Älä epäröi jättää vaikeita ja raskaita maansiirtotöitä Kuljetusliike Koskisen vastuulle. Teemme maapohjan puolestasi valmiiksi, ja toteutamme pyynnöstäsi pienet sekä isommat siirtotyöt. Ota yhteyttä ohessa olevan linkin tai yhteyslomakkeen kautta, ja jätä meille tarjouspyyntö milloin tahansa, missä tahansa. Vastaamme yhteydenottoosi ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.