Tilausajot

Tilausajot monipuolisella kalustolla ja 90 vuoden kokemuksella

Taksit

Pyydä tarjous etukäteen ja tiedät mitä maksat

Ajankohtaista

25/03/2024
Työmatkakulut verotukseen 2023

Vuoden 2023 esitäytetyt veroilmoitukset alkavat pikkuhiljaa suurimmalla osalla suomalaisista valmistumaan. Helpottaaksemme sinun arkeasi kokosimme yhteen
paikkaan yleisimmät joukkoliikenteen liput ja hinnat, joita työmatkoihin käytetään. Lue lisää >

25/03/2024
Pääsiäinen, vappu ja helatorstai

Pääsiäinen, vappu ja helatorstai aiheuttavat jonkin verran muutoksia joukkoliikenteen kulkemiseen. Pääsiäisen pyhät ovat tänä keväänä 29.3.-1.4., vappupäivä keskiviikkona 1.5. ja helatorstaita taas vietetään 9.5. Lue lisää >

13/03/2024
Kivenkyyti asiakastyytyväisyyskysely

Kivenkyydin asiakastyytyväisyyskysely on käynnissä. Kyselyyn voi vastata 13.3.-4.4.2024 välisenä aikana. Lue lisää >

Korsisaari-yhtiöt – monipuolista henkilökuljetuspalvelua. Korsisaari on vuonna 1929 perustettu linja-autoyhtiö, jonka liiketoimintaan kuuluu: joukkoliikenne, tilausajo, taksi ja tilataksi, Hygieiataksi, tapahtumakuljetukset tai päiväretket.

Joukkoliikenneosiosta löydät aikataulut, linja-autojen paikkatietopalvelun Bussi-Liven, tietoa lipputuotteista, mobiilisovelluksesta, matkakortista, työsuhdematkalipusta ja ohjeita matkustajille sekä joukkoliikenteen verkkokaupan, josta voit ostaa myös Korsisaaren lahjakortin.

Ajankohtaisissa kerromme muutoksista joukkoliikenteessä ja muita ajankohtaisia uutisia yrityksestämme.

Tilausajot-osiosta saat lisätietoa tilausajopalvelustamme, sopimusasiakkuudesta, kalustostamme ja voit lähettää tarjouspyynnön tilausajoista.

Taksisivuiltamme löydät yhteystiedot taksin tilaamiseen ja voit lähettää tarjouspyynnön. Sivuilla esittelemme Pääkaupunkiseudun, Keski-Uusimaan ja Länsi-Uusimaan taksipalveluitamme sekä erityisen hygieenisen Hygieia-taksipalvelumme.

Tutustu myös mielenkiintoisiin tapahtumakuljetuksiimme ja osta liput. Tarjoamme lisäksi valmiita ja räätälöityä matkapaketteja ryhmille.

Yritysosiosta löydät yrityksen yhteystiedot, voit käydä lukemassa tietoja yrityksestämme ja sen historiasta ja tutustua avoimiin työpaikkoihin. Yritysosiosta voit lukea myös verkkokaupan toimitusehdot, tietosuojaselosteen, laatulupauksemme tai yrityksemme vastuullisuudesta.