Siirry sisältöön
Avoimet työpaikat Täytä hakemus
Avoimet työpaikat Täytä hakemus
Avoimet työpaikat Täytä hakemus
Avoimet työpaikat Täytä hakemus

Etusivu

VARA-APU – meiltä parhaat työntekijät!

VARA-APU Henkilöstöpalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalvelualan yritys. Välitämme nopeasti ja luotettavasti laadukasta työvoimaa päivittäistavarakaupan alalle.

VARA-AVUN toiminta on vastuullista. Noudatamme palkkauksessa ja muissa työehdoissa Kaupan työehtosopimusta ja olemme Elinkeinoelämän keskusliittoon kuuluvan Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen.

VARAnet 24/7


 

Asiakkaamme

VARA-APU Henkilöstöpalvelut on erikoistunut välittämään vuokratyövoimaa ainoastaan päivittäistavarakaupan palvelukseen. Tunnemme toimialan ja sen erityisvaatimukset. Yrityksemme johto muodostuu kokeneista päivittäis-tavarakaupan ammattilaisista, joilla on yhteensä useiden vuosikymmenten kokemus alalta.

Lue lisää

Työntekijä

VARA-APU Henkilöstöpalveluiden paras myyntivaltti ovat sen työntekijät. Henkilöstöllämme on positiivinen ja reipas asenne työhön. He tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pitävät asiakaspalvelusta. Heille sopii joustava työskentely osa-aikaisissa ja tilapäisissä työsuhteissa. VARA-AVUN työntekijöillä on hyvät henkilöstöedut ja he voivat itse valita ne työvuorot, jotka haluavat tehdä.

Lue lisää

Työhakemus

Tervetuloa asiakkaaksemme ja työntekijäksemme!

Täytä hakemus

Avoimet työpaikat

Löydä sinulle sopiva työpaikka täältä!

Selaa työpaikkoja