Metsäkoneurakointi ja

raskaan kaluston kattavat palvelut

ammattitaidolla ja joustavasti

Metsäkoneurakointi

Heinäveden Koneurakointi Oy tuottaa metsäkoneurakointi- ja raskaan kaluston palveluita ammattitaidolla ja joustavasti Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Käytössämme ovat nykyaikaiset monitoimi- ja ajokoneet, jotka ovat moottoriluokituksiltaan vähäpäästöisiä, ympäristöystävällisiä ja luontoa säästäviä.

Raskaan kaluston palvelut

Palveluihimme kuuluvat raskaan kaluston palvelut kuten renkaat asennuspalveluineen niin kuorma-autoihin, harvestereihin, metsätyökoneisiin, traktoreihin kuin muihin raskaisiin työkoneisiin sekä hydrauliikkaletkut liittimineen ja nippoineen tarvittaessa myös paikalleen vaihdettuna. Lisäksi meiltä saa hyllytavarana automaattirasvareiden letkuja.

Tehokasta metsäkoneurakointia korjuujäljestä tinkimättä vuodesta 1966 lähtien!

Seuraa meitä somessa!

Luonto kiittää

Vähäpäästöisten työkoneidemme lisäksi hyödynnämme aurinkoenergiaa huoltohallimme sähköntuotannossa. Näin haluamme osaltamme pienentää yrityksemme hiilijalanjälkeä.

aurinkopaneelit huoltohallin sähköntuotannossa

Avoimet työpaikat

Meillä on käynnissä jatkuva haku harvesterin ja kuormatraktorin kuljettajista, raskaan kaluston asentajista sekä lavettikuskeista. Jos olet kiinnostunut nuorekkaasta ja nykyaikaisesta työpaikasta, ota rohkeasti yhteyttä.