Metalliosien jauhemaalaus

Kylmäkosken Jauhemaalaus Oy

Yhteystiedot

Laadukkaat jauhemaalaukset sovitussa aikataulussa

Kylmäkosken Jauhemaalaus Oy on erikoistunut metalliosien jauhemaalaukseen. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaasti maalatut tuotteet sovitussa aikataulussa. Hoidamme tuotteiden maalauksen puhdistuksesta pakkaukseen.

 

Maalaamollamme on nykyaikaiset tilat ja laitteet. Maalaamme sekä pieniä sarjoja ja kappaleita että suurempia sarjoja. Suurimmat kappaleet, joita voimme maalata ovat kooltaan 6500 x 1500 x 1000 mm ja painoltaan noin 500 kg. Meillä on vuosien kokemus jauhemaalauksesta ja laadukas työn jälki on meille kunnia-asia.

Pyydä tarjous

Esikäsittely ja puhdistus

Ennen maalausta metalliosat on puhdistettava huolellisesti. Tällöin pintakäsittelyn lopputulos on kestävä ja laadukas. Metalliosien puhdistukseen käytämme pääasiassa raepuhallusta ja rautafosfatointia. Rautafosfatoituun pintaan maalin tarttuvuus on erittäin hyvä. Tämä parantaa maalin pysyvyyttä ja lisää maalatun kappaleen käyttöikää.

Jauhemaalaus

Jauhemaalauksella saadaan kappaleeseen maalipinta, joka kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista kulutusta ja iskuja. Jauhemaaleja on saatavissa epoksi-, epoksipolyesteri-, polyesteri- ja polyuretaanijauhemaaleina. Valitsemme sopivan jauhemaalin käyttökohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jauhemaalit eivät sisällä haihtuvia liuotteita, joten niistä ei synny ympäristölle haitallisia liuotepäästöjä.

 

Sävyvalikoima on kaikissa käyttämissämme jauhemaaleissa runsas. Käytössämme on kaikki RAL-värikartan värit ja erikoisvärit asiakkaan toiveiden mukaan. Jauhemaalatun pinnan saa erilaisilla kiiltoasteilla, sileänä tai pinta voidaan käsitellä monenlaisilla pintakuvioinnilla.

Maalauslinjat

Maalaamossamme on kaksi maalauslinjaa.

 

Linja 1

Maalattavien kappaleiden maksimikoot

Pituus 6500 mm, korkeus 1500 mm, leveys 1000 mm

Maalattavan kappaleen maksimipaino n. 500 kg

 

Linja 2

Maalattavien kappaleiden maksimikoot

Pituus 2000 mm, korkeus 1000 mm, leveys 800 mm

Maalattavan kappaleen maksimipaino n. 250 kg

 

Lisäksi käytössämme on 1000 kg siltanosturi ja trukkeja.

Pakkaus ja kuljetus

Pakkaamme maalaamme tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi lavoille tai laatikoihin. Tarvittaessa huolehdimme myös kuljetuksesta.

Yhteystiedot

Kylmäkosken Jauhemaalaus Oy on vuonna 2007 toimintansa aloittanut alihankintamaalaamo. Teemme pintakäsittelyä ja jauhemaalausta pääasiassa teollisuusasiakkaillemme. Toimitilamme sijaitsevat nykyään Akaassa. Ota yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa, laadukasta ja palvelevaa jauhemaalaamoa. Autamme asiakkaitamme sopivan pintakäsittelymenetelmän valinnassa. 

Kylmäkosken jauhemaalaus Oy

Ryödintie 15
37800 Akaa

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite                  

003721701500

Operaattoritunnus

003723327487

Välittäjä

Apix Messaging Oy

Ota yhteyttä

hCaptcha