Suunnittelutoimisto Bestdan

Suunnittelutoimisto Bestdan on suomalainen mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt yritys. Olemme ketterä kahdentoista hengen tiimi, joka toteuttaa toimivia mekaniikkaratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Olemme keskittyneet erityisesti mekaniikkasuunnitteluun, tuotekehitykseen ja prototyyppien valmistukseen.

Palvelut

Suunnittelutoimisto Bestdan Oy on vuonna 1996 perustettu mekaniikkasuunnitteluun keskittynyt yritys, jonka liiketoimintaideana on alusta alkaen ollut kustannustehokas tuotekehitystoiminta elektroniikka- ja metalliteollisuuden parissa.

Bestdan Oy on keskittynyt erityisesti mekaniikkasuunnitteluun, tuotekehitykseen ja prototyyppien valmistukseen. Piensarjojen valmistus onnistuu laajan yhteistyöverkoston avulla ja verkostoituminen onkin Bestdan Oy:n eräs laadun takaaja: hyödyntämällä Bestdan Oy:n palveluja tuotekehitystoiminnassanne hyödynnätte samalla laaja-alaista suomalaista osaamista.

Suunnittelutoimisto Bestdan Oy on ollut mukana monissa menestyneissä tuotekehitysprojekteissa. Merkittävimmät asiakkaamme ovat kasvavia globaaleilla markkinoilla toimivia yrityksiä. "Määrätietoinen ja kova työskentely ovat menestyksen perusta, mutta pelkkä perusta ei riitä. Sen päälle on rakennettava sitä, millä yritys uskoo erottuvansa markkinoilla edukseen. Meillä Bestdan Oy:ssä uskotaan reiluun kumppanuuteen. Tällöin perustan päälle saadaan kestävä ja taloudellinen rakennelma."

Perustaja Erkki Lehtonen, Bestdan Oy

Mekaniikkasuunnittelu

Ydinosaamisemme on mekaniikan kokonaisvaltainen suunnittelu ideasta toteutukseen. Tavoitteenamme on vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota kustannustehokkaat ratkaisut oli kyseessä sitten tuotekehitysprojekti, prototyyppien valmistus tai piensarjatuotanto.

Alihankinta

Kattavan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan lähes kaikki mekaniikan alihankintapalvelut kustannustehokkaasti saman katon alta. Tarjoamme niin koneistusosat kuin levytyötkin pienissä ja suurissa sarjoissa.

Visualisointi

Tarjoamme visualisointipalveluja, joilla saat myös muut ymmärtämään ideasi hienouden. Visualisointi voi käsittää esimerkiksi laitteen mekaniikan periaatteen mallinnuksen ja toteutuneen mallin esittämisen 3D-katseluohjelmassa.

Uusimmat referenssit

Karhia Pro Trimmeri

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.
Lue lisää